Kirkeliv

Se fotos fra livet i kirken her.

Galleri

Du kan også se billeder fra Orø Kirke, ude såvel som inde, i galleriet.

Kristuskrans-meditation

Kristuskransen er et lille perlearmbånd, som er opfundet af den svenske biskop Martin Lönnebo, og den er genial i sin enkelhed. Efter at have brugt den til konfirmanderne i mange år, havde vi temaaften om Kristuskransen i januar 2010, efterfulgt af en rigtig Kristuskrans-meditation, forfattet af Helle Domino Asmussen fra Rise kirke.

Da vi sluttede, udtrykte flere ønske om at få en kopi af meditationen, så de kunne bruge den selv. Jeg har nu med Helle Domino Asmussens tilladelse indtalt meditationen, så du kan lytte til den her på hjemmesiden, imens du sidder med din Kristuskrans. Du kan også downloade meditationen i mp3-format her.

Hvis du ønsker mere information om Kristuskransen, kan du læse Martin Lönnebos bog: "Kristuskransen", som er udgivet på Unitas forlag i 2003 - eller trykke her.

Kristuskransen